Vlada jih hoče izbrisati z obličja Zemlje

Foto: Karantanija cinemas G.I.Joe 2 Foto: Karantanija cinemas G.I.Joe 2 Foto: Karantanija cinemas G.I.Joe 2 Foto: Karantanija cinemas G.I.Joe 2 Foto: Karantanija cinemas G.I.Joe 2 Foto: Karantanija cinemas G.I.Joe 2 Foto: Karantanija cinemas G.I.Joe 2 Foto: Karantanija cinemas G.I.Joe 2 Foto: Karantanija cinemas G.I.Joe 2 Foto: Karantanija cinemas G.I.Joe 2
Prihodnji teden v naše kinematografe prihaja akcijska pustolovščina G.I.Joe 2. Člani ekipe se tokrat ne borijo samo s smrtnim sovražnikom Kobro, soočajo se z nevarnostjo v sami vladi, ki jih hoče izbrisati z obličja Zemlje.
Oglej si celoten članek

Člani posebne vojaške enote G.I. Joe morajo znova strniti vrste, ko pripadniki zlobne organizacije Kobra prevzamejo nadzor nad državo in izobčijo ter umorijo večino vojakov G.I. Joe.

Redki preživeli se združijo pod vodstvom odločnega generala Josepha (Bruce Willis) in vojaškega vodje Roadblocka (Dwayne Johnson), toda nasproti jim stoji neprimerljiva vojska z uničujočim orožjem. Česar ne morejo opraviti s surovo silo, vojaki dokončajo z neustrašno borbo v stilu mož na moža, v vsakem primeru pa so povračilni ukrepi eksplozivno boleči in skrajno uničujoči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.