Vlado Pilja se seli v hišo Big Brother!

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Vlado Pilja prihaja v hišo Big Brother s prav posebnim namenom, da se udeleži poroke Ane Mari in Davida. Bo prišel le na poroko ali ostaja dlje?
Oglej si celoten članek

Pevec Vlado Pilja se bo stanovalcem hiše Big Brother pridružil že v petek v oddaji v živo. Vselil se bo kot poseben gost pa poroki Ane Mari in Davida. Po poroki pa se Vlado ne bo poslovil, ostal bo v hiši in s stanovalci sodeloval pri dnevnih in tedenskih nalogah. Ne bo se potegoval za glavno nagrado, imel pa bo pravico nominirati stanovalce. Tudi stari stanovalci hiše bodo lahko nominirali njega, čeprav se za nagrado ne poteguje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.