Vloga, ki bi skoraj končala zvezdničin zakon

Foto: Profimedia destroyer Foto: Profimedia destroyer Foto: Profimedia destroyer Foto: Profimedia destroyer Foto: Profimedia destroyer Foto: Profimedia destroyer
Jo prepoznate?
Oglej si celoten članek

Igralka Nicole Kidman je priznala, da je v njenem zakonu med snemanjem trilerja Destroyer zaškripalo. "Bila sem prava nočna mora,“ je izjavila Avstralka in razložila, da je bila ta vloga ena najbolj temačnih vlog v njeni karieri.

Z likom je morala "živeti“, je še razložila, in to je močno obremenilo njen zakon s pevcem Keithom Urbanom. "Mož me je vprašal: 'Kdaj se bo to končalo?' Igralci nase prevzemamo stvari. Nekaterih se lahko otreseš, nekaterih pa se ne moreš,“ je še povedala Kidmanova, ki v filmu Destroyer, v katerem je skorajda neprepoznavna, igra policistko, ki se mora spopasti s temno preteklostjo, ki spet priplava na površje, ko se v njenem življenju pojavi vodja tolpe, v katero se je pod krinko leta prej vtihotapila.

Foto: Profimedia Nicole Kidman, Keith Urban

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.