Vloga ustvarjena za njo

Foto: Žurnal24 Kate Hudson je povedala, da z dolgočasnega zmenka kar uide!
Kate Hudson se z naslednjo vlogo preizkuša v glasbenih vodah. Vloga v muzikalu Nine je bila napisana prav za njo.
Oglej si celoten članek

V izvirniku lika Stephanie ni. Režiser Rob Marshall je v filmu želel Kate Hudson, zato so ustvarili lik novinarke revije Vogue. "Odkritje njenih pevskih in plesnih sposobnosti je bilo povod za nastanek vloge,“ pove Marshall. Za njo so napisali povsem novo pesem.

Kate se bo pridružila zvezdniški zasedbi, ki bo nastopila v filmski priredbi uspešnice, ki jo je navdihnil avtobiografski film Federica Fellinija 8. Marshallu je k projektu uspelo privabiti Daniela Day-Lewisa, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Marion Cotillard, Judi Dench in Sophio Loren. Od projekta sta odstopila Javier Bardem in Catherine Zeta-Jones, na njuni mesti pa sta prišla Day-Lewis in Kidmanova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.