Vlomil v hišo in posilil psa

Foto: Žurnal24 Vlomilec si je za žrtev izbral avstralskega ovčarja.
Nekega Američana so aretirali, ker je vlomil v hišo, da bi posilil lastnikovega psa. Moškega je pri dejanju zalotila soseda, ki je zaradi prizora še vedno močno pretresena.
Oglej si celoten članek

V času, ko je bil lastnik hiše v službi, se je na njegovem domu ustavila prijateljica, ki mu je želela dostaviti nekaj stvari. A takoj ko je vstopila v hišo, jo je presenetil nenavaden in grozljiv prizor. "Njegove hlače so bile spuščene do gležnjev, pes pred njim pa je spuščal grozne glasove," je dejala zgrožena soseda, ki je 26-letnega vlomilca ozmerjala z "bolnim prascem".

Ko so izprijenca zalotili pri dejanju, je ta ravnodušno pobral hlače s tal in si jih počasi zapel. Vidno pretresen avstralski ovčar pa je le zbežal stran in se skril. Storilca je policija obtožila vloma in nasilja nad živalmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.