Vlomila, posnela seks in pustila kamero

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Snemanje med seksom običajno ni slaba ideja, vsekakor pa ni dobra ideja, če se tega podviga lotite med vlomom v hišo, kot je to storil nek par v Washingtonu.
Oglej si celoten članek

Nek mož in žena iz Washingtona sta mislila, da bi bila odlična ideja, če bi seksala v tuji hiši in se pri tem posnela. Parček se je podviga sicer lotil in vse bi potekalo po načrtu, če ju ne bi presenetili sosedje, ki so pazili na prijateljevo hišo.

Vlomilcema je nekako uspelo pobegniti preden je prišla policija, a sta na kraju zločina pozabila pomemben dokaz – kamero. S pomočjo posnetega materiala je policija identificirala parček in tako so kmalu aretirali žensko, za njenim možem pa je razpisana tiralica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.