Vlomilec si je privoščil toplo kopel

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Moški vlomil v kanadski dom pevke Celine Dion, izpraznil hladilnik in si privoščil toplo kopel.
Oglej si celoten članek

Policija je aretirala 36-letnega moškega, ki je vlomil v dom glasbene dive Celine Dion v kanadskem Montrealu. Vlomilec pa je bil vse prej kot običajen. Zanimale ga niso dragocenosti, temveč hladilnik in kad slavne pevke. Nepridiprav si je namreč privoščil toplo kopel in si postregel nekaj dobrot iz hladilnika. Ko je na kraj zločina prispela policija, se je vlomilec ležerno spuščal po stopnišču in može v modrem ogovoril: "Hej, kaj pa vi tukaj?"

Celine in njen mož Rene Angelil sta večinoma razpeta med Las Vegasom in Florido, zato svoj luksuzni dom v Montrealu uporabljata bolj redko, kar je bizarni vlomilec spretno izkoristil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.