'Vlomov objestnežev ne komentiram'

Foto: Žurnal24
Generalni sekretar vlade Milan M. Cvikl je moral s partnerico Jerco Legan predčasno prekiniti dopust zaradi vloma v družinsko hišo. Vdrla naj bi kar njegova hčerka in sin.
Oglej si celoten članek

Do vloma na Čebelarski ulici v Ljubljani je prišlo v torek zvečer. Milan M. Cvikl je za zurnal24.si povedal, da "se vlomi polnoletnih objestnežev in sostorilcev v skladu z zakonom policijsko preiskujejo, zato jih ne komentiram". Navedbe nekaterih medijev, da naj bi v hišo vlomila njegova hčerka Lana s fantom in sin Tilen pa Cvikl ocenjuje kot " popolno natolcevanje in neresnica".

K Cviklu vlomila sin in hčerka?

Operativno-komunikacijski center PU Ljubljana je bil sicer o vlomu obveščen v torek ob 23.40, je za Žurnal24 sporočila Maja Adlešič s PU Ljubljana in dodala: "Policija vsako prijavo o sumu kaznivega dejanja preuči. Tako anonimno kot tisto, ki jo je podala znana oseba."

Adlešičeva je še povedala, da zaradi zakonskih določil o varstvu osebnih podatkov ter zaradi interesa nadaljnjih policijskih postopkov ne more razkriti podrobnosti o morebitnih aktivnosti policije pri zbiranju obvestil ali celo o morebitnem predkazenskem postopku.

Po pisanju spletnega portala Pozareport.si naj bi v hišo skozi razbito okno vlomila kar Cviklova hčerka Lana s fantom in njegov sin Tilen. Cvikl naj bi bil med vlomom na dopustu in se je z njega zato predčasno vrnil.

Hčerka in sin naj bi v hišo vlomila, potem ko naj bi Cvikl sinu pisno prepovedal vstop v hišo, pred odhodom na dopust pa je zamenjal tudi ključavnice, še poroča omenjeni portal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.