Vodič za ulov

Foto: Žurnal24 Ne pozabite na pristen nasmeh. (Foto: Shutterstock)
Razmerje med moškim in žensko bi moralo biti enostavno. Spoznamo nekoga, se zaljubimo, in če gre vse po načrtih, živimo kot v pravljici.
Oglej si celoten članek

A vsi vemo, da je resničnost drugačna. Najti pravo ljubezen mnogim pomeni velik izziv. Avtor knjige Decoding Love Andrew Trees trdi, da nam pri ljubezni lahko pomagata statistika in znanost.

  • Kako ujeti moškega?

V baru ste zagledale privlačnega moškega, a ne veste, kaj narediti, da bi vzbudile njegovo pozornost. Direkten pristop in ponudba pijače ni najboljša ideja, trdi Trees. Raziskave so pokazale, da moškim takšen pristop ni všeč. Uspeh je namreč odvisen od malih in  najpogosteje neverbalnih znakov. Očesni kontakt v kombinaciji z nasmehom je najpomembnejši faktor uspeha. Večkrat ujemite njegov pogled. Statistika kaže, da imate pri takšnem pristopu le 20 odstotkov možnosti. Zato ga nujno razveselite z nasmehom in tako imate že 60 odstotkov možnosti, da bo moški pristopil k vam in začel pogovor.

  • Se že poznava?

Preden se podate na lov za moškimi, poglejte okoli sebe. Je med vašimi prijatelji kdo, ki vam je všeč? Dokazano je, da moške bolj privlačijo ženske prijateljice, kot ženske privlačijo moški prijatelji.

  • Beri mi z ustnic

Šminka bo povečala možnosti pri nasprotnem spolu. Dokazano je, da ženska na moškega naredi večji vtis, če ima našminkana usta.

  • Kako pokvariti večerjo?

Česa ne smete početi med zmenkom, če želite moškega še kdaj videti?

  • 46 odstotkov ljudi pravi, da jih najbolj razjezi partnerjevo telefoniranje med večerjo.
  • 41 odstotkov se jih popolnoma ohladi, če se partner grdo obnaša do osebja.
  • 26 odstotkov moških in 37 odstotkov žensk ne prenese, če partner preveč govori o sebi.
  • 30 odstotkov se jih takoj ohladi, ko partner govori o bivši ljubezni.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.