Voditelja gledalka rešila pred zahrbtno boleznijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Med gledanjem dokumentarca je opazila nekaj sumljivega.
Oglej si celoten članek

Dermatologinja Gillian Nuttall je gledala dokumentarec Serial Killer, ko ji je v oči padlo nekaj nenavadnega na voditelju Piersu Morganu. Morgan je razkril, da jo je zmotilo njegovo znamenje. 

"Piers, tvegam, da bom izpadla malo nora, a ravnokar sem gledala tvojo oddajo in na prsih videla znamenje. Si ga že dal pregledati?" se je glasila elektronska pošta, ki jo je prejel voditelj. 

V dokumentarcu je nosil srajco brez kravate, pri čemer je imel zgornja dva gumba odpeta. Kot je pojasnila Nuttallova, je zamrznila sliko in si temeljito ogledala sumljivo znamenje. "Zmotilo me je in ker sem imela njegov elektronski naslov, sem si rekla, da ne bo škodilo, če ga opozorim," je povedala. 

Morgan se je naročil na pregled in izkazalo se je, da ne zaman. Zdravnik, ki ga je obiskal, mu je povedal, da bi znamenje zelo verjetno postalo rakavo. 

Nuttallova je pred desetimi leti ustanovila društvo, ki podpira bolnike, obolele za kožnim rakom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.