Voditelja zaradi napada na Harryja in Meghan doletela ta kazen

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Priljubljenemu televizijskemu voditelju, ki je zaslovel predvsem z avtomobilistično serijo Peta prestava (Fifth Gear), že dalj časa očitajo žaljivo izražanje.
Oglej si celoten članek

Harry in Meghan sta zavrnila opravičilo zaradi njegove kolumne in kot kaže bosta njegovi seriji Clarkson's Farm in The Grand Tour izločeni iz naročniške storitve Amazon Prime. Clarkson je v kolumni napisal, da "sanja o dnevu, ko bo morala Meghan gola paradirati po britanskih mestih, medtem ko bodo množice vzklikale 'sramota' in vanjo metale kepe iztrebkov".

Clarkson je kasneje povedal, da je vojvodi in vojvodinji susseškima na božični dan poslal e-pošto, da bi se opravičil za svojo kolumno v časopisu The Sun, v kateri je rekel, da 'sovraži' Meghan. A tiskovni predstavnik Harryja in Meghan, Clarksona obtožuje širjenja nevarnih teorij zarote. Poudaril je tudi, da je Clarkson po e-pošti svoje opravičilo zaradi stolpca, v katerem je napadel vojvodinjo, poslal samo Harryju in ne tudi Meghan.

Vojvoda Susseški je članek o svoji ženi med intervjujem s Tomom Bradbyjem označil za grozen, žaljiv in krut. Clarksonu med drugim tudi očitajo še njegov dolgoletni vzorec pisanja člankov, ki širijo sovražno retoriko, nevarne teorije zarote in mizoginije. Variety je poročal, da Amazon Prime Video ne bo sodeloval s Clarksonom po sezonah The Grand Tour in Clarkson's Farm, ki sta ju že naročila. Poročila namreč pravijo, da bi se lahko Clarksonova kmetija končala s 3. sezono, predvidoma leta 2024. Velika turneja pa bi se lahko končala po še štirih posebnih epizodah, od katerih bo zadnja predvidoma konec leta 2024.

Clarksonova kmetija dokumentira njegova prizadevanja za vodenje kmetije Oxfordshire, ki jo je kupil leta 2008. Zaradi uspeha serije so se obiskovalci zgrinjali v kmetijsko trgovino Diddly Squat, a kot kaže, bo tega kaj kmalu verjetno konec.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.