Voditeljica javno žalila moža princese Victorie

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Te primerjave ne bo vesel ...
Oglej si celoten članek

Film Barbie podira rekorde. Tisti, ki so si filmsko poslastico že ogledali, vedo, da se Ken v hitu režiserke Grete Gerwig bori z egom, saj za razliko od Barbie nikoli ni imel pomembne naloge.

O tej temi je s svojo prijateljico Sifo Wistam v svojem podkastu "Wahlgren & Wistam" razglabljala tudi švedska voditeljica Pernilla Wahlgrens. Wistam je med pogovorom omenila, da se v filmu večkrat omenja "energija, kot jo ima Ken". "Omenjali so energijo, kot jo ima Ken. In kaj to pomeni? Ken predstavlja navadnega heteroseksualnega moškega, ki je pripravljen svojo navadno heteroseksualno moškost uporabiti kot modni dodatek za žensko, ki je v njegovem življenju," je razložila Wistam in to energijo pripisala Danielu, soprogu švedske prestolonaslednice Victorie. "Princ Daniel je švedski primer osebe, ki ima veliko Kenove energije. Kot Ken samo obstaja, je videti dobro in stoji ob uspešni ženski," je še dodala.

Dvomimo, da se je javnosti njena izjava zdela smešna. Daniel je namreč postal zelo priljubljen član kraljeve družine, ki se zavzema za različne projekte, s katerimi bi izboljšali življenja otrok in mladih. Kot nekdo, ki živi s presajeno ledvico, je zelo veliko naredil tudi na področju darovanja organov, o katerem se na Švedskem tudi zaradi njega veliko govori. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.