Voditeljica RTVS izziva v zapeljivem perilu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pred kratkim se je razgalila tudi za Playboy …
Oglej si celoten članek

Brhka Posavka Maja Pinterič, ki jo gledalci poznajo kot sovoditeljico oddaje Vikend paket na TV Slovenija, sovoditeljico Eme in ustvarjalno Youtube kanala Neki Neki, je ena naših najlepših voditeljic, ki svoje oboževalce včasih poboža tudi s kakšno pregrešno fotografijo.

Poleti je tako razveseljevala bralce revije Playboy, sedaj pa se je pred objektiv Aleša Bravničarja postavila v zapeljivem Liscinem spodnjem perilu. Mamma mia, kakšna mačka! A Maja je že oddana, spomladi je namreč njeno srce osvojil nekdanji resničnostni zvezdnik šova Bar, Gregor Jakhel Kolarevič.

Maja in Gregor si delita tudi strast do snemanja, zato skupaj s prijatelji pripravljata spletno nadaljevanko Olga, v kateri bo glavno vlogo zaigrala prav Maja, ki je že več let tudi ljubiteljska igralka, plesalka in pevka. 

Foto: Instagram Maja Pinterič

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 07:40 15. November 2020.

    zdaj vidim kam gre denar od rtv naročnine

  • 17:28 8. November 2020.

    Pripravljena za fisting....cool👍

  • 18:00 6. November 2020.

    Slaba fotka... Ni estetska... Žal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.