Voditeljica RTVS med karanteno na zmenku z možem

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
"Nisem se šalila, res sva šla na zmenek.“
Oglej si celoten članek

Veronika K. Žajdela, voditeljica oddaje Dobro jutro, se drži vladnih ukrepov in se v času karantene z možem zadržuje doma. Veliko novinarjev lahko delo opravlja od doma, televizijski voditelji in novinarji pa na žalost ne, kar pomeni, da postavna Štajerka ni med srečneži, ki se lahko v času koronavirusa skrijejo med svoje štiri stene. V oddajo Dobro jutro se javlja vsak drugi dan, poleg tega pa pomaga tudi informativni oddaji Tele M.

veronika žajdela
V času krize pa s soprogom, s katerim sta lani obeležila 10. obletnico poroke, nista pozabila na romantiko. "Mož me pelje na zmenek. Pobral me bo v kopalnici in me peljal v jedilnico,“ je Veronika zapisala na Instagramu. 

Foto: Instagram veronika žajdela

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:51 5. April 2020.

    Malo dvomim, da jo je pred desetimi leti tudi peljal v jedilnico...

  • 12:17 5. April 2020.

    Veronika ,lahko pobožam tvojo muco ? Pazi nase ....čao !

  • 11:47 5. April 2020.

    ja res je -neumnosti kvasi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.