Voditeljica RTVS rodila hčer, takšno ime je zanjo izbrala!

Foto: Matic Kremžar
Foto: Matic Kremžar
Liza Praprotnik izbrala tradicionalno ime.
Oglej si celoten članek

Voditeljica Panorame Liza Praprotnik se je 16. marca poslovila od gledalcev in odšla na porodniški dopust. Kot smo izvedeli, je lepotica že postala mamica. V torek, nekaj čez poldne, je v prestolnici povila deklico, težko tri kilograme. Mama in hči sta dobro.

Vir nam je še razkril, da je deklici ime Rosalija. Očitno je zmagal Lizin izbor ... "Vedno sem mislila, da bom imela dva fantka, saj so mi to nekoč prerokovali, tako da sem imena izbirala bolj za fantke. Jaz sem sicer za bolj tradicionalno ime, partner bolj za moderno, a sva se dogovorila," je za naš medij povedala januarja. Zakaj se ni odločila za porod na domu, lahko preberete TUKAJ.  

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 06:41 31. Marec 2023.

    Hvala, to pa res mora vedet vsak Slovenec.

  • 19:14 30. Marec 2023.

    Pa ja ni njen partner Jani Moderndorfer, ljubljanski brezposeln profesionalni postopač, Cirman si.

  • 13:51 30. Marec 2023.

    Rezultat ostarelega sponzorja in klientelistične pridobitve službe na RTV!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.