Voditeljica Tanja Kocman s sledilci delila svoje solze

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ta zapis ima močno sporočilo.
Oglej si celoten članek

Radijska voditeljica in komičarka Tanja Kocman svoje sledilce redno zabava s šaljivimi objavami, tokrat pa jih je presenetila s svojo žalostno fotografijo, ki nosi globoko sporočilo, ki si ga velja zapomniti.

"Ta trenutek delim z vami, ker ... vsi se kdaj počutimo za en drek. Zaradi večjih ali manjših tragedij v našem življenju. Vsi. In na tem ni nič obupanega, patetičnega, nič, kar bi kričalo po tem, da ste kjerkoli manj močni. Ste samo človek, ki se zlomi, dvomi, išče. Ki izgubi nekaj ali idejo o nečem. Moj nasvet? Jočite. Kričite. Predihajte. Vmes pa se opomnite, da se vaše življenje ne konča z ničimer in z nikomer - razen z vami.“

Sicer pa je Tanja pred kratkim na Facebooku "osvajala" Poptevejevega sanjskega moškega, in to na zelo zabaven način.

slavna oboževalka Voditeljica sanjskemu moškemu sporoča: "Vse, kar hočem, je tvoje srce“

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.