Voditeljica zaupala, česa nikoli ne pove

Foto: Timotej Kokalj
Foto: Timotej Kokalj
Radijska moderatorka in rockerica Jerica Zupan je bila v prejšnjem življenju crkljiva mačka, ob njenih omamnih oblinah pa danes zapredejo tudi največji zapeteži.
Oglej si celoten članek

Kaj pojete pod prho?
Kar je takrat po radiu. Zelo rada se namreč prham ob glasbi. Je pa za vse v stanovanju bolje, da je radio zelo naglas, ker zraven vedno zapojem.

Česa na televiziji nikoli ne zamudite?
Skoraj nikoli ne zamudim oddaje O, Kuharskega mojstra in poročil. Če zamudim, gledam ponovitve.

Katera je največja neumnost, ki ste jo naredili?
Ko se mi je nazadnje pokvaril hladilnik, nisem imela časa, da bi takoj ukrepala, zato sem vse stvari iz njega zložila na balkon. Ponoči je sicer mraz, podnevi pa je že toplo. Seveda veste, kaj se je zgodilo …

Napaka, ki jo delate vedno znova?
Če me nekdo prestraši izza hrbta, se ustrašim, čeprav to naredi trikrat zaporedoma.

Kje na svetu bi živeli, če bi lahko izbirali, in zakaj?
O tem sva se pogovarjala s fantom. Navdušil me je nad Avstralijo. Bil je že v Sydneyju na svetovnem prvenstvu v karateju. Nad mestom je bil tako navdušen, da je rekel, da bi me odpeljal kar tja.

V katero svetovno znano osebnost, ki je že umrla, bi se spremenili?
Če se že moram odločiti, v Amy Winehouse, ker mi je škoda njenega talenta. Spremenila bi potek njenega življenja, še vedno bi živela in zabavala ljudi.

S kom bi najraje obtičali v dvigalu?
Retorično vprašanje (smeh)? Absolutno najraje s svojim fantom. Kaj bi počela? Vsekakor kaj zanimivega. Verjetno bi se pogovarjala (smeh).

Če bi lahko šli na večerjo s komerkoli, koga bi izbrali in kaj bi ga vprašali?
Šla bi z Demi Moore, bivšo ženo Ashtona Kutcherja, in jo vprašala, kakšen je v postelji. Glede na to, da je bivši, bi vsekakor izvedela marsikatero sočno podrobnost (smeh).

Če bi bila moški, bi bila ...
Leonardo DiCaprio.

Prvi poljub je bil ...
Zelo čuden in moker. 

Je velikost pomembna?
Strup je v majhnih stekleničkah. Seveda je velikost pomembna. Svojega fanta sem najprej vprašala, koliko centimetrov meri. Ja, da vem, koliko je višji od mene.

Najbolj nenavaden kraj za seks …
Je verjetno kje ob avtocesti, kjer te lahko opazujejo mimo vozeči avtomobili, čeprav od daleč. A tega tam še nisem počela.

S katerim stavkom oziroma kako osvajate moške?
Ne osvajam jih. Še vedno pa osvajam svojega. Po navadi mu rečem: “Pridi sem.” Baje ga s tem stavkom še vedno osvojim (smeh).

Moški vas najbolj odvrne, če ...
Svinja.

Če bi se morali, kateremu čutu bi se odpovedali?
Včasih bi se odpovedala vonju. Sploh takrat, ko kdo kaj slabega pojé. Takrat vonj ni v redu.

Vrtanje po nosu je ...
Nekaj najogabnejšega na svetu, če daš smrkelj potem v usta. To je že grozno gledati, kaj šele da bi kaj takega naredila.

V prejšnjem življenju ste bili zagotovo ...
Mačka. Najraje se crkljam.

Gospodična nikoli ne pove …
Da ustvarja pline.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.