Voditeljici prekipelo, Likovičevi jih je napela in jo poslala …

Foto: Ana Fetih
Foto: Ana Fetih
Zapis Angelce Likovič močno vznemiril tudi znano slovensko voditeljico.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi je nekdanja kandidatka za predsednico države, nekdanja ravnateljica in komentatorka resničnostnih šovov, Angelca Likovič, na Facebooku zapisala: "Dobila je to, kar si je zaslužila." S tem zapisom je komentirala napad na sodnico Danielo Ružič, ki naj bi jo po zadnjih izsledkih pretepel njen partner. Preiskava še poteka. Njena izjava je dvignila veliko prahu, nanjo so se odzvali tudi znani Slovenci in Slovenke, še posebej ostra in brez dlake na jeziku pa je do Likovičeve radijska voditeljica Anja Ramšak.

"Koliko časa že poslušamo nebuloze teh ljudi, ki bi jim počasi res morali po možnosti z zakonom vzet pravico do razglašanja lastnega mnenja. Nekako, čeprav stežka, razumem srednjeveške polemike okoli splava, nimam težav s tem, da nekateri še živijo po vseh božjih zapovedih, približno mi je jasno, zakaj folk leta 2019 še motijo homoseksualci, ampak, da pa je ženska sama kriva za to, da jih faše? A vi mene zaj*******? Da si zasluži, da jo nekdo pretepe praktično do smrti? Karkoli ženska naredi ali pa reče – ni kriva za zlorabo - psihično ali pa fizično. Nikoli si ne zasluži tega, da jo nekdo prebuta skorajda do smrti, lepo vas prosim. In a bomo take izjave ves čas mirno tolerirali, malce zavili z očmi in rekli: 'Oh, ta Angelca ga pa spet biksa.' Par let nazaj je bila po njenih besedah ženska sama kriva za posilstvo, zdaj je sama kriva za to, da jo nekdo pretepe z bejzbol kijem. In še enkrat – to izjavi ženska o ženski! Mega raz**** me to, res, tako da bom zaključila v najbolj možnem seksističnem tonu ever (na sploh op. a.), ogabno mi je, da si to v resnici mislim – ampak si: 'Angelca, vi ste direkt za šporhert. Držite se te svoje potice, lepo prosim, dovolj je bilo.' Lp. Anja, ženska," se je na svojem Facebook profilu razjezila voditeljica.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 29

  • 10:27 6. Avgust 2019.

    Angelca , nared Sloveniji uslugo , pa crkni !

  • 07:45 3. Julij 2019.

    A to čez Angelco udirhajo taiste ženske, ki nas prepričujejo, da je hidjab simbol svobodnih žensk?

  • 07:57 29. Junij 2019.

    ta baba ni normalna

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.