Hrvaški voditeljici umrl mož, star šele 43 let

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Velika tragedija v družini znane hrvaške voditeljice.
Oglej si celoten članek

Soprog priljubljene hrvaške voditeljice Nikoline Ristović Pišek je v 44. letu umrl nepričakovane smrti, je voditeljica potrdila za srbski portal Nova.rs. Srbski umetnostni zgodovinar in poslovnež Vidoje Ristović je umrl na domu v Beogradu, smrt so v noči na nedeljo potrdili reševalci.

Par se je poročil leta 2013 in ima 7-letno hčerko Uno Sofio, Vidoje pa ima še hčerko iz prvega zakona. Februarja leta 2021 je ženi in hčerki rešil življenje, ko sta se na domu skoraj zastrupili  z ogljikovim monoksidom, saj je počila plinska cev. Da je nekaj narobe, je Vidoje posumil, ko se mu Nikolina ni več oglašala na telefon, kljub temu da mu je pred tem po telefonu potožila, da se obe s hčerko slabo počutita. K njima je takrat takoj poslal prijatelje, ki so vdrli v stanovanje in voditeljico ter njeno hčerko že našli v nezavestnem stanju. Obe so takoj odpeljali v bolnišnico. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:08 9. Maj 2022.

    jebe si mi za vsranete

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.