Vojna jošk: Bollywood proti Hollywoodu

Foto: Žurnal24 Tanushree Datta in Carmen Electra. Carmenini dvojčici sta videti povsem nenaravn Foto: Žurnal24 Sherlyn Chopra in Scarlett Johansson. Priznati moramo, da so prsi hollywoodske S Foto: Žurnal24 Bipashu Basu in Megan Fox. Megan z dekliškim spodnjim perilom ni prepričala. Nje Foto: Žurnal24 Raima Sen in Marissa Miller. Točko podarjamo Raimi, ki na fotografiji dokazuje, Foto: Žurnal24 Brinda Parekh in Heidi Klum. Čeprav je Brinda videti zelo ... nagajivo, pa se s Foto: Žurnal24 rdeča preproga Hollywood Foto: Žurnal24 Rakhi Sawant in Tyra Banks. Rakhi kot stroga profesorica zagotov vzburja moške, Foto: Žurnal24 Koina Mitra in Jennifer Love Hewitt. Dekleti bi z veseljem izenačili, toda Jenni Foto: Žurnal24 Tulip Joshi in Gisele Bundchen. Zagorela Gisele je privlačna v rumenem bikiniju, Foto: Žurnal24 Malika Sherawat in Jessica Simpson. Malikine prsi, ki kar silijo iz obleke ali J Foto: Žurnal24 Celina Jaitley in Lindsay Lohan. Dvojčici, ki jih Celine nesramežljivo razkazuje
Eksotične bollywoodske igralke so nam malce manj znane kot razvpite hollywoodske zvezdnice. Pri primerjavi njihovih oprsij smo imeli nemalo težav. Kaj menite, zmaga Bollywood ali Hollywood?
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.