Vojna za Surijino pravo šolanje

Foto: Žurnal24 Mala Suri staršema že povzroča skrbi. (Foto: Flynet)
Prepiri o najprimernejši šoli za malo Suri so Katie Holmes in Toma Cruisea popolnoma razvojili.
Oglej si celoten članek

Tom Cruise je odločen, da se bo Suri, ki bo aprila dopolnila pet let, šolala doma, tako kot sta se njegova starejša otroka, šestnajstletni Connor in osemnajstletna Isabela. A njegova žena Katie Holmes temu odločno nasprotuje. Vztraja, da Suri vpišeta v zasebno šolo, poroča The Enquirer.

Njuni prijatelji se že bojijo, da bi prav nestrinjanje glede hčerkinega šolanja zakonca, ki naj bi imela kar nekaj težav v zakonu, še bolj odtujilo. "Suri bo stara pet let in uradno se bo začela scientološka izobrazba. A odločitev o tem je v Tomov in Katiejin zakon prinesla veliko krizo," pravi vir.

Katie se bolj nagiba k tradicionalni izobrazbi, saj je sama obiskovala katoliško srednjo šolo za najstnice. Enako izkušnjo si tako želi tudi za Suri, pa čeprav ne bi šla na katoliško šolo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.