Vojnovićev prvenec v Koloseju

Foto: Žurnal24 Goran Vojnović pri podpisovanju plakatov. Foto: Žurnal24 Boris Cavazza pri podpisovanju plakatov. Foto: Žurnal24 Francesco Borschi in Boris Cavazza. Foto: Žurnal24 Francesco Borschi in Nina Ivanišin. Foto: Žurnal24 Francesco Borschi pri podpisovanju plakatov. Foto: Žurnal24 Producent Franci Zajc in Mustafa Nadarević. Foto: Žurnal24 Goran Vojnović in Pavel Gantar. Foto: Žurnal24 Katarina Kresal in Boris Cavazza. Foto: Žurnal24 Predstavitev filmske ekipe. Foto: Žurnal24 Tjaša Smrekar in Mustafa Nadarević. Foto: Žurnal24 Janez Bricelj, Nina Ivanišin in Goran Vojnović.
V Koloseju se je v sredo na premieri celovečerca Piran – Pirano, prvenca režiserja, scenarista in pisatelja Gorana Vojnovića, predstavila filmska ekipa.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.