Vojvoda Andrew hodi s Clooneyjevo bivšo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Yorški vojvoda Andrew je omrežil hrvaško manekenko.
Oglej si celoten članek

Hrvaška manekenka Monika Jakišič je prešla z navadne na modro kri, bi lahko hudomušno rekli. Nekoč je namreč hodila z igralcem Georgeom Clooneyjem, zdaj pa se je ogrela za samega britanskega princa Andrewa.

Spoznala sta se prejšnji teden na praznovanju njegovega rojstnega dneva v londonski restavraciji. Neki očividec je povedal, da mu je Monika med večerjo dala rojstnodnevno voščilnico, natakar pa je za sladico prinesel belo torto. Nekaj dni kasneje so ju opazili skupaj, Andrew jo je objemal in poljubljal.

Yorški vojvoda je bil med letoma 1986 in 1996 poročen s Sarah Ferguson, s katero ima dve hčerki, princesi Beatrice in Eugenie. Čeprav že dolgo nista poročena, sta ostala v zelo dobrih odnosih. Družina gre celo skupaj na počitnice.

33-letna Monika je prvič hodila s Clooneyjem leta 2004, imela pa sta zelo razburkan odnos. Govori se, da sta se za kratek čas znova našla, potem ko je igralec končal razmerje s Stacy Keibler.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.