Vojvodinja Kate je prišla domov in se razjokala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Usode, ki so jo ganile.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Kate se je pred nekaj dnevi mudila v Sheffieldu, kjer je obiskala dobrodelno organizacijo, ki pomoči potrebnim družinam dobavlja hrano za dojenčke, plenice, oblačila, knjige in druge potrebščine. Kate se je tam pogovarjala s prejemniki pomoči in tudi prostovoljci, ki radi priskočijo na pomoč.

Foto: Profimedia kate middleton
Mamica treh otrok je že pred tem obiskom obiskala več drugih podobnih ustanov in s sogovorniki delila, da so ti obiski vedno zelo čustveni, še zlasti v časih koronavirusa, ko se še več ljudi spopada z revščino. 

"Postane zelo čustveno. Spominjam se družin, ki sem jih spoznala, in ko sem prišla domov, sem bruhnila v jok. Težave, s katerimi so se spopadali, pogum, ki so ga pokazali v teh ekstremnih časih ...“ je povedala Kate in še enkrat poudarila, kako pomembne so dobrodelne organizacije. 

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.