Vojvodinja Kate jokala, ker je Megan užalila njeno hčerko Charlotte

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vztrajajo, da je bila Kate tista, ki je jokala, in ne Megan.
Oglej si celoten članek

Princ Harry je maja 2018 večno zvestobo obljubil ameriški igralki Megan Markle in vsi so upali, da bodo na dvoru priča novi pravljici ... Na žalost pa so se kmalu po poroki začele pojavljati govorice, da se brata ne razumeta več, na bojni nogi pa naj bi bili tudi njuni ženi. To je Harry v nekem intervjuju celo priznal, ko je dejal, da sta z bratom na različnih poteh.

Nato pa so odjeknile govorice, da je Megan med pomerjanjem oblek družic le nekaj dni pred poroko svojo svakinjo spravila v jok. Sprli naj bi se zaradi nogavic ... V intervjuju z Oprah je Megan sicer razložila, da je bila ona tista, ki je imela solzne oči, in da se ji je Kate pozneje s šopkom rož tudi opravičila.

Avtor Tom Bower pa v svoji knjigi Revenge: Meghan, Harry and the War between the Windsors, ki jo je napisal s pomočjo 80 virov, vztraja, da se je med pomerjanjem neprimerno obnašala vojvodinja Sussexa. 

"Kate Middleton je planila v jok, potem ko je Megan Markle potegnila neprimerno primerjavo med princeso Charlotte in hčerko njene prijateljice Jessice Mulroney," piše Bower. Megan naj bi motila dolžina princeskine obleke, prav tako so jo motile nogavice. Kate je bila v tistem času zelo utrujena, le nekaj tednov prej je rodila Louisa, obremenjevala pa se je tudi z govoricami, da se Megan do zaposlenih obnaša nadvse neprimerno.

Williamova žena ni imela moči, da bi se prepirala zaradi nogavic, pravi Bower, čeprav je bila mnenja, da jih morajo deklice nositi, saj tako veleva protokol. Prav tako se ni strinjala s svakinjo, da je obleka njene hčerke predolga. Megan ni bila pripravljena na kompromise, kar je Kate razburilo, še trdi avtor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:29 26. Julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prveem mesecu sem od …

  • 09:00 26. Julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.