Vojvodinja Kate trikrat v isti obleki

Foto: Profimedia Kate middleton Foto: EPA Kate middleton Foto: Profimedia Kate middleton
Žena princa Williama se požvižga na nepisano pravilo, da se na uradnih dogodkih ne smeš pojaviti v že videnih oblačilih.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Catherine je očitno zaljubljena v prečudovito dolgo obleko Jenny Packham, saj smo jo v njej lahko občudovali že trikrat. Nazadnje pred nekaj dnevi v New Yorku.

Enako obleko je lepotica nosila že februarja letos, in sicer na gala prireditvi londonske National Portrait Gallery, in kmalu po krstu princa Georgea oktobra lani, ko se je udeležila neke dobrodelne prireditve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.