Vojvodinja Kate v najbolj "jezni obleki na svetu“

Foto: Profimedia
Po tem nastopu so se na Twitterju razpisali o modni izbiri vojvodinje Catherine.
Oglej si celoten članek

V okviru tedna duševnega zdravja je vojvodinja Kate obiskala osnovno šolo na severu Londona, kjer se je z učitelji, učenci in starši pogovarjala o pomembnosti čustvene podpore. Vojvodinjo so opozorili, da mora vsak udeleženec s seboj prinesti predmet, ki ga osrečuje. Kate je iz žepa potegnila družinsko fotografijo.
Foto: Profimedia kate middleton
Bolj kot o pomembnosti njenega obiska na šoli, pa se je na Otoku razpravljalo o Katini obleki. Vojvodinja je za to priložnost izbrala zeleno kreacijo blagovne znamke Eponine, ki stane 2800 evrov. Uporabnica Twitterja je oblačilo označila za najbolj „jezno obleko na svetu“, saj žepi spominjajo na oči lika iz otroške knjige. "Nekdo ni bil srečen, ko so ga potegnili iz omare. Najbolj jezna obleka na svetu,“ se je glasil komentar.
Foto: Profimedia kate middleton
Nekoga drugega pa je Kate spominjala na žabca Kermita iz Muppet Showa.

Foto: Profimedia kate middleton
Kate je k obleki nosila škornje L. K. Bennett (336 evrov), torbico blagovne znamke Mulberry in uhane Kiki McDonough.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.