Vojvodinja Kate v obleki za 11 evrov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Obleka je bila takoj razprodana.
Oglej si celoten članek

zara Vojvodinja Kate je v žiriji posebnega fotografskega natečaja "Hold Still 2020", ki bo med več kot 31.500 prijavami izbrala 100 fotografij, ki jih bodo 14. septembra razstavili na spletu. Fotografije so morale ujeti trenutek iz našega novega vsakdana, junake, ki so se žrtvovali in naredili dobro delo.

Video, ki govori o natečaju, je Kate objavila na svojem uradnem Instagram profilu. Kot poroča Daily Mail, si je lepotica za to priložnost izbrala Zarino obleko.

Zeleno kreacijo z rožicami je bilo v Veliki Britaniji med razprodajami mogoče kupiti za približno 11 evrov, njena redna cena pa je bila 55 evrov.

Obleka je trenutno razprodana.

Kate je znana po svoji ljubezni do te španske modne blagovne znamke. Njihove obleke je na javnih dogodkih nosila že večkrat, ponavadi jih je pokombinirala z dražjimi čevlji ali plašči.

 

 

Ne zamudi 2. dela šova JOONGLAA STAR.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.