Vojvodinja Kate zelo iskreno: Vsi bijemo iste boje

Foto: Profimedia
Vojvodinja Kate pravi, da pomoč po enem letu izgine.
Oglej si celoten članek

Žena vojvode Williama, vojvodinja Kate, je ta teden obiskala dobrodelno organizacijo Family Action charity, ki se je pohvalila z novo storitvijo – klicem v sili. Preko telefona, elektronskega sporočila ali SMS-sporočila bodo lahko vsi, ki imajo družinske, partnerske ali duševne težave govorili s strokovnjakom, ki jim bo z nasveti priskočil na pomoč.

Kate je ob tej priložnosti s prostovoljci spregovorila tudi o svojih izkušnjah z materinstvom. Lepotica ima tri otroke, George se je rodil leta 2013, Charlotte 2017, Louis pa je na svet privekal lani. Vojvodinja je povedala, da je bilo na začetku tudi zanjo težko. "Vsi bijemo iste boje. Na začetku dobiš veliko podpore, a ta izgine, ko otrok dopolni eno leto. Potem moraš prebrati veliko knjig,“ je izjavila.

Člani ekipe omenjene dobrodelne organizacije so bili nad visokim obiskom navdušeni. "Je naša podpornica, ker se zaveda, da se vse družine soočajo s težavami. Tudi ona ni nobena izjema. Živi v drugačnih razmerah, na koncu dneva pa so vsi starši enaki,“ je povedala ena od prostovoljk.

Kate je sicer že v preteklosti povedala, da ni enostavno biti starš. Marca 2017 je dejala: "Postati mama je bila zame krasna izkušnja. A ta čas je bil tudi čas velikih izzivov. Tudi zame, čeprav sem imela veliko podpore, ki je veliko mater nima.“

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.