Vojvodinja Meghan: Nehote razkrila, kako goljufa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Meghan in Harry sta začela turnejo po Afriki.
Oglej si celoten članek

Kraljevi par je pristal v Južnoafriški republiki in se takoj lotil dela. Meghan in Harry sta obiskala Nyango, kjer so ju pozdravili navdušeni otroci in jima zaplesali. Meghan se jim je celo pridružila in oba sta se rade volje pomešala med tamkajšnje prebivalstvo. Pustila sta se celo objeti, čeprav jima to prepoveduje protokol.

Foto: Profimedia meghan markle, princ harry
Meghan si je za to priložnost izbrala prav posebno obleko. Izbrala je malavijsko blagovno znamko "Mayamiko", ki stavi na trajnostno proizvodnjo. Kaj je lepotica nosila pod obleko, je razkril veter. Meghan poskuša nekaj kilogramčkov očitno skriti s spodnjim perilom za oblikovanje telesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:49 24. September 2019.

    Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća.Prvog mjeseca primio sam 29736 dolara za rad 3 sata dnevno. Počeo sam …

  • 20:43 24. September 2019.

    V Srbiji takim pravijo sponzoruša

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.