Volk prevarant in mali kozlički

Foto: Mini Teater Ljubljana
Foto: Mini Teater Ljubljana
Ob 17. uri si lahko z malčki v Mini teatru na Ljubljanskem gradu ogledate predstavo Volk in kozlički.
Oglej si celoten članek

Mati koza skrbi sama za kopico otrok, zato se mora kljub nevarnosti, ki preži nanje, iz gozda odpraviti po živež. Otroke sicer opozori na volka, vendar jih ta med njeno odsotnostjo vseeno prevara.

Ko mu odprejo vrata, jih strpa v vrečo in pobegne. Dogajanje opazujeta soseda, racman Ignacij in njegova žena Amalija, ki materi po vrnitvi povesta za nesrečo in ji pomagata poiskati volka ter rešiti kozličke.

Predstava ja nastala po znani Grimmovi pravljici Volk in sedem kozličkov. Izziv za predstavo je ustvarjalcem ponudila vedno aktualna tema o otrocih, ki ostajajo doma sami in se zavedajo nevarnosti, ki prežijo nanje.

Cena vstopnice za otroke do 12. leta znaša šest evrov, za ostale pa osem evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.