Voščena lutka Melanie Trump prvi dami ni prav nič podobna

Foto: profimedia Melania Trump Foto: profimedia Melania Trump Foto: profimedia Melania Trump Foto: profimedia Melania Trump
Komaj smo jo prepoznali.
Oglej si celoten članek

Melania in Donald Trump sta v madridskem muzeju voščenih lutk dobila svoji lutki. Umetnik, ki je naredil lutki je želel uprizoriti njun nastop na konvenciji republikanske stranke v Clevelandu. Takrat je Melania nosila belo obleko z zvončastimi rokavi.

Umetnik, ki je naredil lutki se je pri oblačilih izredno potrudil. Nad podobo prve dame Združenih držav Amerike pa njeni oboževalci niso najbolj navdušeni, piše ameriški portal ABC News. Na Twitterju so se nekateri razpisali, da si sploh ni podobna, da je videti brez življenja in celo, da je grozljiva.

Magazin Upamo, da Beyonce svoje voščene lutke ne bo videla

Pred nekaj dnevi so podobno napako naredili v New Yorku, kjer so predstavili novo lutko pevke Beyonce, na kateri si ni podobna. Lutko so zaradi natolcevanj, da je njena koža presvetla, umaknili že prvi dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • mph
    16:21 25. Julij 2017.

    Grozno voščeno skrpucalo.

  • 15:46 25. Julij 2017.

    Najprej sem pomislil, da je Tanja Ribič. ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.