Voščena zvezdnika zdelana zaradi poljubov

Foto: Žurnal24 Oboževalci nimajo Brada Pitta nikoli dovolj.
Oboževalci so tako zdelali voščeni lutki zvezdnikov Brada Pitta in Georga Clooneya, da so ju morali začasno odstraniti iz londonskega muzeja.
Oglej si celoten članek
Oboževalci filmskih zvezdnikov Brada Pitta in Georgea Clooneya so voščeni lutki po njuni podobi v londonskem muzeju Madame Tussauds v samo enem dnevu tako zdelali, da so ju morali začasno odstraniti iz muzeja. Lutki so odpeljali na popravilo, saj so ju oboževalci zvezdnikov popolnoma pretipali in zasuli s poljubi.

Z lic Clooneyeve lutke morajo uslužbenci muzeja odstraniti šminko, Pittovi pa popraviti zadnjico. Nek predstavnik muzeja je dejal, da je bil "napad" na lutki resnično nenavaden, čeprav so morali v preteklosti že popravljati zdelano lutko igralca Jonnyja Deppa.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.