Vozelj se je lotil eksotičnega podviga

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Marko Vozelj se je odločil za dokaj eksotičen podjetniški podvig.
Oglej si celoten članek

"S tem poslom so se v Sloveniji ukvarjali že pred 20 leti, vendar ga niso zastavili tako resno kot danes. Sam sem si ogledal farmo, na kateri se s tem ukvarjajo že eno leto, in me je pritegnilo. Tudi sicer uživam v delu na vrtu, v naravi, to me sprošča, zato sem si rekel, zakaj pa ne," nam je o svojem novem poslu, gojenju polžev, zaupal pevec Marko Vozelj. In kako blizu polžem je nekdanji Čuk?

"Trenutno smo dali v pregled zemljišča, saj je treba preveriti, ali je zemlja primerna. Pridobivam pa tudi podatke, saj obstajata dve metodi gojenja, italijanska in francoska. Glede na to, da smo v Višnji Gori, se rad pošalim, da bomo preizkusili višnjanski sistem. Predvsem so pomembne klimatske razmere." Markov nov posel, s katerim se v Sloveniji nekaj podjetij že ukvarja, naj bi bil menda tudi zelo donosen: "Tako kot vsaka stvar, če uspe. Če si dober, je lahko vse donosno. Če nisi, se greš lahko še tako eksotiko, pa nisi zanimiv."

Seveda se Marko zaradi polžev še ne misli odpovedati žvrgolenju. "Pod številko pet lahko zame glasujete na Melodijah morja in sonca. Glasba je kot šport. Ko se enkrat s tem ukvarjaš, tega ne prekineš, še posebno če to rad delaš. Zaenkrat mi je glasba še vedno v veselje," dodaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:55 13. Junij 2013.

    V naslovu je tiskarska napaka:<br />"Vozelj se je lotil eksotičNEGA podviga"

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.