Vozniški izpit opravila v 960. poskusu

Foto: Žurnal24 Vztrajna Cha Sa-soon.
69-letna Korejka je končno opravila vozniški izpit. To ji je uspelo v 960. poskusu, trenutno pa razmišlja o nakupu avtomobila.
Oglej si celoten članek

69-letna Cha Sa-soon iz Južne Koreje, ki je lani v 950. poskusu opravila pisni del vozniškega izpita, si želi kupiti manjši rabljen avtomobil, da bi lahko obiskala sina in hčer. 69-letnica navdušeno pravi, da ji bo vozilo prišlo prav tudi pri njenem poslu, saj se ukvarja s prodajo zelenjave.  

Vztrajna Cha Sa-soon si je od aprila 2005 skoraj vsak dan prizadevala opraviti pisni del vozniškega izpita. Za prijavnine na izpit je zapravila več kot 3000 evrov, a ji vse do lani ni uspelo osvojiti minimuma 60 točk od skupaj 100, ki bi ji omogočile začetek učnih ur vožnje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.