Vplivnica takole pozirala pred očetovo krsto, splet na nogah

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Številnim se zdi njeno obnašanje neprimerno in nespoštljivo. Menijo, da za Instagram generacijo prav nič ni sveto.
Oglej si celoten članek

Spletna vplivnica Jayne Riveraa je razburkala splet, ko je na Insta gramu zapeljivo pozirala ob krsti svojega pokojnega očeta. "Instagram generacija je uradno dosegla dno. Dobesedno nič ni sveto, le alter njihovega lastnega ega. Jayne Riveraa se je na fotografijah takole nastavljala pred krsto svojega pokojnega očeta," so bili ostri na Twitterju.

A vplivnica stoji za svojimi fotografijami in jih tudi ni izbrisala. Pred nekaj urami je napisala javno pojasnilo in ga objavila na Instagramu. "Nič ni narobe s tem, kar sem objavila in za tem stojim. Fotografije sem posnela z najboljšim namenom in na način, ki bi ga moj oče odobraval, če bi bil še vedno živ. Z izgubo ljubljenega se vsak sooča po svoje. Nekateri na bolj tradicionalen način, medtem ko drugi trčimo ob tabu. Jaz sem slovesnost vzela, kot da je moj oče ob meni in z mano pozira za kamere, tako kot je to storil ob številnih priložnostih v preteklosti," je pojasnila in objavila nekaj fotografij z očetom, ko je bil še živ ter pripisala, da ga močno pogreša. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:51 29. Oktober 2021.

    če tale na koga vpliva (vplivnica?) , pa mu ni pomoči

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.