Vprašal jo bo

Foto: Žurnal24 Jessica bo naslednjič svojega izbranca peljala v restavracijo.
Justin pri svojih 27 letih razmišlja o poroki in otrocih. Še prej pa mora zastaviti usodno vprašanje svoji izbranki Jessici.
Oglej si celoten članek
Justin Timberlake naj bi svoje dekle Jessico Biel v kratkem zaprosil za roko. "Justin je star 27 let in razmišlja o poroki in naraščaju. Prvič v življenju se počuti ustaljenega, zato ni nič čudnega, da bo Jessico zaprosil za roko," je dejal neimenovani vir. Potrditev, da je Jessica prava zanj, naj bi dobil v času, ko sta morala zaradi njegovega sodelovanja z Madonno preživeti veliko časa ločeno.

Pojavile so se tudi govorice, da je igralka noseča. Še posebej so se razplamtele po tem, ko so pozorni opazovalci ugotovili, da se Jessica izogiba alkoholu.

Poročila naj bi se na karibskem otočju, kamor naj bi prileteli vsi njuni prijatelji in sorodniki. "Prevoz vseh sorodnikov in prijateljev ga bo stal ogromno," je dodal vir, ki je prepričan, da je Justin pripravljen storiti vse za svojo izbranko.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.