Vprašanja, ki bi jih vsak moral zastaviti svoji babici

Foto: Profimedia
Nasveti in zgodbice naših babic so zlata vredne. To običajno spoznamo takrat, ko jih ni več med nami. Zato le pohitite k svoji in ji zastaviti ta vprašanja.
Oglej si celoten članek

Mame disciplinirajo, babice razvajajo. Še zlasti v otroštvu so predstavljale pomemben del našega življenja. Kadar starši niso imeli časa, so bile babice tiste, ki so nas tolažile, zabavale in poskrbele za polne želodčke. Ko vnuki odrastejo, se ta vez zaradi pomanjkanja časa ohladi. A njihove zgodbice in nasveti so zlata vredni, zato si zanje le vzemite čas in jih poslušajte.

Postavite jim ta vprašanja in si odgovore dobro zapomnite. V težkih časih in pri težkih odločitvah se boste spomnili na to, kar je v življenju zares pomembno. 

1. Kakšno je bilo tvoje otroštvo?
2. Kako vama je z dedijem uspelo ostati tako dolgo skupaj?
3. Če bi bila lahko še enkrat toliko stara, kot sem sedaj jaz, kaj bi naredila drugače?
4. Je bilo življenje včasih lepše kot sedaj?
5. Katere tri stvari so v življenju najpomembnejše?
6. Kaj obžaluješ?
7. Kaj ti je v težkih časih vlivalo moči?
8. Katero leto je bilo zate najbolj srečno?
9. Kaj je tvoj življenjski moto?
10. Česa si želiš?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.