Vprašanje, ki ga o seksu najpogosteje postavljajo moški

Foto: Shutterstock seks
To so moški največkrat spraševali strica Googla.
Oglej si celoten članek

Google je objavil podatke o najbolj pogostih vprašanjih, ki so jih ljudje vnašali v spletni brskalnik. Poleg klasičnih vprašanj, ki se pojavljajo že vrsto let, je bilo lansko leto kar nekaj vprašanj o seksu in ljubezni, ki jih do zdaj niso zasledili.

Najbolj pogosto vprašanje, ki so ga v spletni brskalnik vpisali moški pa je bilo "Kje je G točka?“. Poleg tega vprašanja, so velikokrat brskali za odgovori o tem, kako se žensko pripelje do odličnega vrhunca, do nepozabnega orgazma.

Najbolj pogosta seks vprašanja na Googlu v letu 2017:

  • Kje je G točka?

  • Kako žensko pripeljati do orgazma?

  • Kako pozdraviti herpes?

  • Kako se znebiti genitalnih bradavic?

  • Kaj je gonoreja?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.