Vrača se na filmska platna

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Oprah bo v filmu The Butler zaigrala ob največjih hollywoodskih zvezdnikih.
Oglej si celoten članek

Oprah bo v jeseni osvajala filmska platna. Ob boku s Forestom Whitakerjem bo namreč zaigrala v filmu The Butler, zgodbi o Eugenu Allenu, ki je v štiriintridesetih letih stregel kar osmim ameriškim predsednikom. Oprah je na velikih platnih na zadnje zaigrala leta 1998 v filmu Beloved.

V filmu, ki ga je režiral Lee Daniels, bo mrgolelo zvezdniških imen, kot so Alan Rickman, Robin Williams, John Cusack, Jane Fonda, Cuba Gooding Jr, Minka Kelly, Lenny Kravitz, Liev Shrieber in Mariah Carey. Eden izmed najbolj žgečkljivih trenutkov filma pa je zagotovo poljub med Oprah in Whitakerjem. Napovednik si lahko ogledate tukaj.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.