Vrag je odnesel šalo, POP TV toži svojo zvezdo

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Razkrivala skrivnosti.
Oglej si celoten članek

POP TV toži Niko Belčić, tekmovalko Kmetije, ki je iz šova izstopila prostovoljno, ko so kazensko iz Kmetije izločili njenega partnerja Dominika. To poroča portal Njena.si.

Nika je na svojem YouTube kanalu oktobra razkrila zmagovalca Kmetije in vrstni red izločanja. Posnetek je pozneje sicer umaknila, kljub temu jo sedaj čakajo posledice. 

POP TV smo zaprosili za komentar in podatek o zahtevani odškodnini. "Z vsemi tekmovalci v naših šovih imamo sklenjene pogodbe, v katerih so določene obojestranske obveznosti.  V primeru, da pride do kršitve pogodbe, pa smo primorani poseči po vseh pravnih sredstvih in s tem zaščititi avtorsko oddajo in interes svojih gledalcev. Konkretno ne bi želeli izpostavljati nobenih primerov. Več ne bomo komentirali," je bilo vse, kar so bili pripravljeni na to temo povedati. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 11:45 9. December 2021.

    Poleg Ivana Galeta imamo zdaj novo "žvižgačico"... Enega POP TV kuje v zvezde, drugega pa sam toži na sodišču...

  • 18:27 21. November 2021.

    Pri POP-u vsake tri dni rojevajo nove zvednice, tako kot pri Štajerskem Franju, naklepal je pet sirot in postal dedek, …

  • 15:45 11. November 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.