Vragolije dojenčice, da bi zbudila mamico

Zvijanje, vlečenje za lase, premetavanje po mamici, preverjanje, če ima v nosu kakšne "miške“. Vsega tega se poslužuje dojenčica, da bi zbudila svojo mamico.
Oglej si celoten članek

Otroci se ne ozirajo na budilke in želje staršev po spancu. Ta mamica bi lahko budilko vrgla v smeti, saj je njena hčerka pri bujenju veliko uspešnejša. Esther Anderson se je odločila posneti vragolije svoje dojenčice. Punčko po zadnjem nočnem hranjenju vsakič vzame k sebi v posteljo, da bi skupaj ujeli še nekaj ur spanca. A dojenčica se več kot očitno s tem ne strinja. 

Videoposnetek prikupnega bujenja ima že več kot 2,3 milijona ogledov na spletnem kanalu YouTube.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.