Vrata banke odprta vso noč

Foto: Žurnal24 Slavna banka si takšnega spodrsljaja ne bi smela privoščiti.
Banka na zelo prometni ulici v angleškem Gatesheadu je bila ponoči odprta. Za napako so bili krivi delavci.
Oglej si celoten članek

Vrata poslovalnice banke Barclays v angleškem mestu Gateshead so bila čez noč na široko odprta. Pogodbeni delavci so namreč pozabili za seboj zakleniti, potem ko so prišli v banko po neke dokumente.

Naslednji dan je prva stranka, ki je vstopila v prazno banko, o nenavadnem položaju obvestila policijo. Nikjer ni bilo nobenega uslužbenca, varnostni alarm pa se ni sprožil. Policisti so takoj prispeli do poslovalnice in zavarovali zgradbo, nato pa poklicali varnostno službo, ki je banko varno zaklenila.

Predstavniki banke so povedali, da so bili vsi dokumenti in denar strank na varnem, stranki pa so se zahvalili, da je poklicala policijo. Dodali so še, da so podobni dogodki zelo redki in jih jemljejo zelo resno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.