Vratar moštva Schalke žaluje za nekdanjo ljubeznijo

Foto: Profimedia
Nekdanja misica Henriette Hömke je umrla med počitnicami v Egiptu. Dočakala je le 29 let.
Oglej si celoten članek

Henriette, ki je bila sedem let v zvezi z vratarjem nogometnega moštva Schalke, Ralfom Fährmannom, je umrla zaradi anoreksije. Njeni svojci in zdravniki so ji potovanje v Egipt odsvetovali, a jih mlada fitnes trenerka ni poslušala. Med treningom se je nenadoma zgrudila in malo pozneje umrla. "Sedaj ostaja v naših srcih. Tvoja bolezen je bila na žalost močnejša. Nikoli te ne bomo pozabili,“ je njena družina zapisala v osmrtnici.

Na njeno prezgodnjo smrt se je odzval tudi Fährmann. "Tragična smrt moje nekdanje partnerke  Henriette me je šokirala in prizadela. Njenim svojcem izrekam globoko sožalje,“ je zapisal na Twitterju.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.