Vroč prizor: Oskarjevka ni dovolila, da bi odstranili njene maščobne blazinice

Foto: HBO MAX
Foto: HBO MAX
Režiser jo je želel v montaži "polepšati“.
Oglej si celoten članek

Kate Winslet je zvezda HBO-jeve mini serije Mare of Easttown, v kateri igra detektivko, ki preiskuje umor v majhnem mestecu.
Igralka je povedala, da je pred snemanjem poskrbela za dobro telesno pripravljenost, ker je vedela, da vloga od nje zahteva veliko tekanja. Hujšala pa za vlogo ni ...

Medtem ko mnoge igralke zahtevajo, da jih režiser v montaži polepša, pa je Kate ponudbo Craiga Zobla, da računalniško zmanjšajo maščobne blazinice na njenem trebuhu, zavrnila. "Rekla sem mu: 'Da si ne bi drznil.' Moj lik je ženska z napakami, s telesom in obrazom, ki ustrezajo njeni starosti,“ je povedala 45-letnica, ki se zavzema za bolj realno upodobitev žensk v filmih. "Realistična ženska telesa brez filtrov so v filmih in na televiziji postali redkost. Verjamem, da jih mnogi pogrešajo,“ je še povedala Britanka, ki je poster za serijo kar dvakrat zavrnila, ker so pretiravali z retuširanjem. "Točno vem, koliko gubic imam okoli oči,“ se je pošalila.

Foto: Profimedia kate winslet

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:23 2. Junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.