Vroča avantura na kmetiji

Foto: Žurnal24 Vroča avantura na kmetiji
To poletje sem do sedaj preživela bolj delovno kot dopustniško. Nazadnje sem se odpravila na kmetijo k bratu, da bi mu pomagala pospraviti kaos, ki ga je pustilo za seboj neurje.
Oglej si celoten članek

Težja dela so opravljali fantje, moj brat in njegova prijatelja, jaz pa sem motovilila po hiši, kuhala in skrbela za živino. Vsakokrat, ko sem šla čez dvorišče, sem se zagledala v Petra, ki mi je poglede vračal. Padlo je tudi nekaj nasmehov, za kaj več pa ni bilo časa. Po nekaj dneh sva bila že prava prijatelja. Počivala sem zgoraj v sobi, ko je vstopil in vprašal, ali moti. Prav nič me ni motil, saj sem bila rada blizu njega. Bil je tako prisrčen, prijazen in, kot se je izkazalo, potreben seksa kot Sahara vode.

Kar sama od sebe sem v hecu napeljevala na tiste reči, mislila pa še kako resno. Ker je bilo vroče, na sebi nisva imela preveč obleke, še tisto pa je hitro popadalo z naju, ko sva končno prišla skupaj. Zaklenila sva vrata in se sproščeno ulegla na posteljo, kjer sva se nato kar nekaj časa predajala poljubom in nežnemu otipavanju. To je poskrbelo za to, da se nisva mogla ustaviti več. Petru je bil neznansko všeč moj raven trebušček in je ves čas gladil po njem s svojo dlanjo. Počasi je zašel z roko tudi nižje in tedaj so hormoni v meni podivjali. Pričela sem se privzdigovati in nastavljati svojo potrebnico pred njegovo roko, vse dokler ni zares smuknil s prsti za miniaturne spodnjice. Srečanje je bilo izjemno, saj sem takoj dobila tisti sladek občutek, da mi bo prišlo kot še nikoli.

Oklepala sem se ga z vsemi štirimi in šele po nekaj minutah pomislila na to, da ima nekaj, kar si silno želim. Takoj sem spustila desnico k njemu in v hlačah otipala precejšnjega korenjaka. Opazila sem, da je postal še bolj vesel, ko sem to storila, saj je še dodatno otrdel, in prav zares ubožec ni imel več dovolj prostora tam zadaj. Potegnila sem hlače navzdol, pri čemer mi je pomagal tudi sam, in končno sem lahko polno zagrabila za njegovega velikana. Takrat je pričel še hitreje drgniti mojo češpljico, jaz pa sem se naslajala ob božanju trdega čuda ob sebi. Vsake toliko sem poškilila navzdol, da bi videla, kakšen je, in končno mi ga je uspelo videti. Ko je opazil, kako močno si ga želim pogledati, je v trenutku legel na hrbet in mi dejal, naj se razgledam, ocenim in postrežem.

Pričela sem se privzdigovati in nastavljati svojo potrebnico pred njegovo roko. © iStockphoto

 
Bilo mi je malce nerodno, kajti takšnega pristopa nisem bila vajena. Doslej sem vedno pričela in končala v miže, tokrat pa se je pred menoj odprl čisto nov svet. Obrnila sem se na bok, pogledala med njegove noge in povsem zardela. Videl je, kako sem plašna, zato me je prijel za roko in jo položil na korenjaka, ki je ponosno stal pokonci. Končno sem se malce sprostila in ga pričela obdelovati z roko, on pa se mi je nasmehnil in dejal, da si ga lahko ogledam tudi od bližje. V tistem trenutku sem se zavedla, kaj mi ponuja. Toda jaz kaj takšnega še nisem počela. Saj ne, da ne bi hotela, toda bilo mi je nerodno, tokrat pa mi je to on sam ponujal in v glavi sem si zares želela končno enkrat poskusiti tudi to.

Prijateljice so mi vedno govorile, da so fantje potem čisto drugačni in kar nosijo po rokah, še posebej pa se izkažejo v postelji. Počasi sem vendarle zlezla z glavo v njegovo naročje in po stari navadi zopet zamižala. Spomnila sem se, da je tokrat priložnost za nekaj novega in odprla oči. Velikan, ki je štrlel pred menoj, se mi je zdel kar nekoliko prevelik za v usta, toda bila sem tam in poti nazaj ni bilo. Pošteno sem ga prijela v desnico in si ga nastavila pred usta. Sprva sem ga samo sramežljivo poljubljala, nato pa se vendarle opogumila in odprla usta, kolikor sem pač lahko. Kazalo je, da sem pretiravala, saj sem ga z lahkoto objela z ustnicami in spolzela navzdol po njem. Počutila sem se tako seksi, erotično in ne vem kako še ob tem svojem prvencu, on pa je prvikrat nežno zavzdihnil in mi s tem dal vedeti, kako zelo lepo mu je.

Počasi sem se dvignila nazaj in ponovno spustila po njem. Prijateljica mi je govorila, kako ga ona posesa in potiska v ličnico, zato sem sklenila slediti njenim napotkom, saj je bila v teh stvareh že precej izurjena. Izkazalo se je, da je imela prav, saj je Peter vzdihoval vse hitreje in govoril, da sem najboljša. To me je opogumilo, da sem se popolnoma
sprostila in pričela suvati z glavo kot zmešana. Nato pa me je nenadoma odrinil proč in pomislila sem že, da je kaj narobe. Pa ni bilo. Prevalil me je na hrbet in se zapodil med moje noge kot blazen. Pričel me je divje lizati po češplji, meni pa je v glavi od tega dobesedno grmelo. Nisem vedela, ali mi je samo tako lepo ali pa mi je vmes že vsaj enkrat
prišlo. Nato pa me je ravno pravi čas naskočil še s svojim korenjakom, saj sva zelo hitro oba skupaj doživljala nepozaben vrhunec, ki pa je poskrbel, da sva se morala potem tihotapiti proti kopalnici.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.