Vroča igrica za odrasle

Foto: Žurnal24 seks spolnost par ljubezen istock
V popolni temi smo se otipavali in ugibali, kdo je kdo. Verjetno mi ni treba razlagati, da sem imela na prsih in na riti ves čas pohotne roke.
Oglej si celoten članek

Apartma na Lošinju, slabo vreme, trije pari … Za znoret'. Ravno smo začeli razmišljali, da bi šli domov, pa smo se uspeli prepričati, da bo že jutri lepše vreme in se moramo samo zamotiti.

Na mizi je bilo polno jedače in pijače, s seboj smo imeli priljubljeni monopoli, ki nas je zamotil vse do večera, ko smo se prijetno utrujeni pometali pred televizijo, kjer se je pravkar začel zanimiv film.

© iStockphoto

 
Ležali smo drug preko drugega in se smejali smešnim potezam v filmu. Roke so sproščeno popadale, kamor pač so, in nič nenavadnega ni bilo, če je na moji nogi pristala roka drugega fanta, v njegovem naročju pa moja roka. Film se je končal, in ker še nismo bili zaspani, smo se odločili za zelo zanimivo igro. Pogasnili smo vse luči, televizijo in zaprli vrata. V popolni temi smo se otipavali in ugibali, kdo je kdo. Verjetno mi ni treba razlagati, da sem imela na prsih in na riti ves čas pohotne roke. Pa še vedela nisem, čigave so. Zares zanimiva igra se je razvijala vse do točke, ko so začele padati obleke.

Očitno je to ustrezalo prav vsem, saj smo bili vsi popolnoma tiho in sodelovali v pokvarjeni igrici. Nekdo si je še prav posebej zaželel mene, saj nikakor ni želel proč. Hitro sem ugotovila, da ne gre za mojega Dejana, nisem pa bila prepričana, kateri od ostalih dveh je to bil. Še preden sem hitela ugibati, za koga gre, pa sem se zamislila, kaj ta čas počenja moj fant. Verjetno je pohotno grabil za kakšno drugo rit in iskreno nisem vedela, kakšni občutki me prevevajo. Po eni strani sem bila malce ljubosumna, po drugi pa sem tudi sama eksperimentirala z nekom drugim. Treba je vedeti, da nikakor nismo načrtovali kakršnihkoli orgij in smo se želeli zares samo pozabavati. Toda zabava se je prelevila v poljubljanje in nadaljnje otipavanje, kmalu pa sem imela v hlačah tudi roko. Bila sem vzburjena kot še nikoli in tudi sama sem posegla v njegove hlače. Tam me je pričakala trda zadeva, po kateri sem prav tako lahko vedela, da ni od mojega tipa. Bil je kar nekoliko večji in bolj obilen, pa tudi povsem pobrit, česar si do tedaj pri fantih nisem niti predstavljala.

© iStockphoto

 
Ja, zares smo šli že zelo daleč in bilo je le vprašanje minut, kdaj se bo zgodilo še kaj bolj konkretnega. V temi naju je ves čas izdajalo ravnotežje, zaradi česar sem trčila ob rob postelje in posledično sedla nanjo. Opazila sem, da poleg mene nekdo že sedi in kar nisem si mogla premagati, da ne bi potipala, za kaj gre. Zdrznila sem se, ko sem s prsti na rahlo potegnila preko obraza ene od prijateljic, ki pa je imela precej polna usta. Hitro sem odmaknila roko vstran in se skušala pomiriti. Ko sem se obrnila nazaj proti svojemu skrivnostnežu, pa sem naletela na naslednji šok. Z licem sem se obregnila ob vrh njegovega korenjaka, ki je povsem pripravljen samo še čakal, da ga vzamem v usta. Bila sem popolnoma zmedena in nisem vedela, kaj naj storim. Toda po vsem tem, kar se je v sobi dogajalo, se je končalo na povsem pričakovan način.

Fafala sem ga, kot bi bil fantov, in morda še celo bolj sproščeno, vmes pa razmišljala, kako mu ga v tistem hipu vleče neka druga. No ja, morda pa se je on že kar zapodil med njene noge in užival sproščeno v objemu neznanke. Te misli sem uspela izbrisati iz glave ter se posvetila svojemu izbrancu, ki je več kot očitno močno užival. Vse glasneje je bilo slišati določene stoke in ječanje, ki so se razlegli po sobi. Postelja je na nasprotnem koncu začela škripati, kar je bil znak, da je nekdo že v polnem zamahu.

 © iStockphoto

 

Je bil to morda moj Dejan? Kdo ve in še dobro, da nisem vedela jaz. Sicer pa sem medtem že sama legla na hrbet. Ni me takoj naskočil, ampak mi je nežno poljubljal stegna, nato pa še mucico, ki je bila že povsem medena.

Stegovala sem roke od sebe in jih prepletla s Tanjinimi. To sem vedela po njenih prstanih in le spraševala sem se, ali ni na njej morda Dejan. Spet sem se trudila pregnati te misli, medtem pa sem ga imela tudi sama že globoko v vlažni češplji, ki ji ni bilo niti najmanj do ugibanja, kdo jo je napolnil. Bil je precejšen korenjak, ki je zelo dobro vedel, kako se tem rečem streže, in je popolnoma zadovoljil mojo skrito potrebo.

Naslednji dan je bilo vreme zares lepše in na plaži sem opazila, da se mi Tomaž skrivnostno nasmiha. Ob tem se je pogladil po svojem mednožju ter mi dal jasno vedeti, za kaj gre.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.