Vroča J.Lo: Nič čudnega, da je zaročenec tako nor nanjo!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tako zelo jo pogreša …
Oglej si celoten članek

Zaročenec Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, je s fotografijo, ki jo je objavil na Instagramu, dobro "zakuril" na spletu. Objavil je namreč fotografijo svoje Jennifer v belih kopalkah, ki več razkrivajo kot zakrivajo in pripisal: "Punči, vem, da zažigaš v Rusiji in pred tabo je še en šov. Pogrešam te in komaj čakam, da se vrneš domov." Presladko, kajne?

A bolj kot romantično sporočilce, je oboževalce osupnila fotografija. 50-letna Lopezova ima v belih kopalkah noro postavo, ki ji jo lahko zavidajo celo dvajsetletnice. Da o njenih trebušnih mišicah sploh ne govorimo. Igralka, pevka, voditeljica in producentka je videti, kot da čas zanjo teče drugače. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.