Vroča noč v Grčiji

Foto: Žurnal24
Absolventski izlet v Grčiji mi je poleg pijančevanja popestrila strastna noč v dvoje, ki pa bi jo rada čimprej pozabila.
Oglej si celoten članek

Pred tednom dni sem se vrnila z absolventskega izleta po Grčiji. Deset dni norega pijančevanja, žuranja, poležavanja na plaži in brezdelja je minilo, kot bi mignil. Še posebej pa mi je ostala v spominu ena noč, ko sem se, rahlo opita, predala našemu animatorju, ki je bil, roko na srce, daleč najlepši moški na celi grški obali. Ker nisem za avanturice za eno noč, mi njegovo osvajanje sprva ni godilo, sploh pa imam doma fanta, a po treh koktejlih sva se že strastno objemala. Obljubljal mi je zvezde, mene pa je zanimalo le, kako se poljublja. Po strastni noči si 'mojega' moškega za eno noč nisem upala več pogledati. Ko smo se vračali domov, se je hotel pogovoriti, a sem ga osorno zavrnila. Preko prijateljic sem izvedela, da je želel dobiti številko mojega mobilnega telefona. Vse, kar si želim, je le to, da bi vse skupaj čimprej pozabila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.