Vroča Patrizia doma ni pozabila le čevljev

Važno, da ima nogavice …
Oglej si celoten članek

Patrizia Yangüela je najbolj uspešna švicarska "influencerka“, saj ji na Instagramu sledi že več kot 1,4 milijona ljudi. Skrivnost njenega uspeha leži v njenih inovativnih idejah, pravi 32-letnica.

"Občinstvo išče novosti. Bodi seksi! Rada bi, da bi moji oboževalci ob pogledu name rekli, da sem seksi, obenem pa jih želim navdušiti s svojo zgodbo o tem, kako sem prišla do tega telesa,“ pravi lepotica, ki se je v svojih zgodnjih dvajsetih letih borila s kilogrami.

Skrivnost njenega telesa

Spletna zvezdnica je razkrila, da svojo postavo vzdržuje predvsem z dvigovanjem uteži.
To je njena rutina:
3 min ogrevanje: počepi
3 min: počepi z različnimi utežmi
3 min: mrtvi dvig z utežmi
3 min: izpadni koraki z 10-16 kilogramskimi utežmi

Patrizia ponavadi zajtrkuje ovsene kosmiče, jagode in beljakovinski napitek. Za kosilo si pripravi piščanca ali purana z zelenjavo in rižem, zvečer pa si ponavadi privošči sladek krompir, ribo ali zrezek ter zelenjavo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.